Przepis Sushi z pikantnym tofu może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 7 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 157 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka sosu sojowego, marynowanego imbiru, sosu ostrygowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sushi miski ryżowe z tofu Teriyaki, Smażone na patelni Tofu z pikantnym sosem z trawy cytrynowej (Tofu Nuong Xa), oraz Easy Sichuan Mapo Tofu / Pikantne Tofu dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.