Sum z salsą z przyprawami owocowymi

Sum z salsą z przyprawami owocowymi
Sum z przyprawami owocowymi Salsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 212 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka soku jabłkowego, owoców do smarowania moreli, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć owoce, można śledzić to danie główne z Imbir Fruit Crisp jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cajun Catfish with Fruit Salsa, Fajita - Przyprawione Krewetkowe Tacos Z Salsą Dragon Fruit, oraz Chili-Spiced Fruit Salsa: Sweet ' N Spicy Brunch bezglutenowy s {Część 3} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie strony filetów natrzeć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Połączyć kolendrę, kminek, cynamon i cayenne; odstawić 1/2 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
3
Dodaj sól do pozostałej mieszanki przypraw; przetrzyj obie strony filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
W rondlu połącz owoce tropikalne, sok jabłkowy, ocet i zarezerwowaną mieszankę przypraw. Doprowadzić do wrzenia; wymieszać owoce do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kremu Malinowego2 łyżki Kremu Malinowego
Owoce TropikalneOwoce Tropikalne
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
6
Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania, gotuj filety na średnim ogniu przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać z salsą owocową; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn