Suflet z szynką, porem i goudą

Suflet z szynką, porem i goudą
Szynka, Por i suflet Gouda może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, masło, szynkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suflety por i Stilton, Naleśnik z porem z wędzoną goudą, oraz Pikantny Naleśnik Z Porem Z Wędzoną Goudą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 i posmaruj osiem 1-szklanek ramekinów masłem. Lekko płaszcz ramekins z 2 łyżki Parmigiano-Reggiano i ustawić je na solidnej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Na ImprezyNa Imprezy
2
W średnim rondlu roztopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Ubijamy mąkę i gotujemy na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ubij w mleku i gotuj na umiarkowanie małym ogniu, aż będzie gładka i bardzo gęsta, o 2 protokół. Wymieszać z solą i cayenne. Z ognia ubijamy żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Lekko ostudzić.
6
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z goudą, szynką i porami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoudaGouda
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka z kremem z kamienia nazębnego na średniej prędkości, aż pieniste. Zwiększ prędkość do wysokości i bij, aż utworzą się mocne szczyty. Za pomocą gumowej szpatułki złóż białka do bazy Suflera, aż nie pozostaną białe smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Łyżka mieszanki suflet do ramekins, wypełniając je do 1/2 cala poniżej obręczy. Wsuń kciuk w obręcz każdego ramekina, aby suflet równomiernie się unosił.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Posypać Pozostałe Parmigiano-Reggiano na górze i piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż suflety są dmuchane i złoty brąz, o 20 protokół. Ewentualnie piec w 8-filiżankowym suflu o temperaturze 375 przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn