Suflet z szynką, porem i goudą
Szynka, Por i suflet Gouda może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, masło, szynkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Suflety por i Stilton, Naleśnik z porem z wędzoną goudą, oraz Pikantny Naleśnik Z Porem Z Wędzoną Goudą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 i posmaruj osiem 1-szklanek ramekinów masłem. Lekko płaszcz ramekins z 2 łyżki Parmigiano-Reggiano i ustawić je na solidnej blasze do pieczenia.
W średnim rondlu roztopić 4 łyżki masła.
Ubijamy mąkę i gotujemy na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę.
Ubij w mleku i gotuj na umiarkowanie małym ogniu, aż będzie gładka i bardzo gęsta, o 2 protokół. Wymieszać z solą i cayenne. Z ognia ubijamy żółtka.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z goudą, szynką i porami.
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka z kremem z kamienia nazębnego na średniej prędkości, aż pieniste. Zwiększ prędkość do wysokości i bij, aż utworzą się mocne szczyty. Za pomocą gumowej szpatułki złóż białka do bazy Suflera, aż nie pozostaną białe smugi.
Łyżka mieszanki suflet do ramekins, wypełniając je do 1/2 cala poniżej obręczy. Wsuń kciuk w obręcz każdego ramekina, aby suflet równomiernie się unosił.
Posypać Pozostałe Parmigiano-Reggiano na górze i piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż suflety są dmuchane i złoty brąz, o 20 protokół. Ewentualnie piec w 8-filiżankowym suflu o temperaturze 375 przez 40 minut.