Suflet Marchewkowy
Suflet marchewkowy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 155 kalorii, 7G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, marchwi, żółtek jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet Marchewkowy, Suflet Marchewkowy, oraz Suflet Marchewkowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Miejsce 1. wody w rondlu; dodaj marchewki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości.
Umieść marchewki w robocie kuchennym lub blenderze; przykryj i przetwarzaj do puree. Odmierz 1 szklankę i odstaw na bok.
W przypadku białego sosu rozpuść masło w rondlu. Dodaj mąkę, sól i sos pieprzowy do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
W małej misce ubij żółtka, aż będą gęste i cytrynowe.
Dodaj 1/3 szklanki białego sosu; dobrze wymieszaj. Wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty. Dodaj puree z marchwi; dobrze wymieszaj. Ostudzić całkowicie, około 30 minut.
W innej misce ubij białka na pianę.
Dodaj krem z kamienia nazębnego; ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż jedną trzecią białek w mieszankę marchwi. Złóż pozostałe białka.
Wlać do natłuszczonego 2-qt. danie sufletowe.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złotobrązowy i opuchnięty.