Stromboli

Stromboli
Stromboli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 499 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz salami, provolone, ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Stromboli, Stromboli, oraz stromboli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ćwierć forsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Rozwałkować 1 kawałek na 10-calową okrągłą na lekko posypanej mąką powierzchni i równomiernie posypać 1 łyżką parmezanu i czarnego pieprzu do smaku. Ułóż jedną czwartą salami, provolone i pieczoną paprykę w równej warstwie na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ProvolonProvolon
ParmezanParmezan
PaprykaPapryka
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Rozwałkuj ciasto okrągłe, następnie podwiń końce pod i uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Dodać 3 więcej rolek w ten sam sposób i zorganizować 2 cale od siebie na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Posmaruj lekko jajkiem i wytnij 3 (1/2 cala) otwory parowe w każdej rolce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
7
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn