Strichettoni con Cipolle Ed Erbe (muszki z cebulą i ziołami)

Strichettoni con Cipolle Ed Erbe (muszki z cebulą i ziołami)
Strichettoni con Cipolle Ed Erbe (muszki z cebulą i ziołami) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 637 kalorii, 27g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, mąkę, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Ziemniaki i cebula (Patate E Cipolle), Kuskus z cukinią, smażoną cebulą i ziołami, oraz Kalarepa Polana miodem z cebulą i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę, czosnek i lekką posypkę solą i pieprzem. Lekko wymieszać, aby pokryć olejem, następnie przykryć patelnię i obniżyć ciepło do najniższego możliwego ustawienia. Gotować 10 do 15 minut, lub aż cebula są miękkie i prawie przezroczyste. Gdy naturalna słodycz cebuli zostanie podkreślona przez powolne gotowanie, możesz wydobyć ich bogatą pikantną stronę z brązowieniem. Odkryj i podnieś ciepło do średniej lub wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podsmażyć cebulę do głębokiego złotego brązu, mieszając często drewnianą szpatułką i skrobając brązowe szkliwo zbierając na dnie patelni. Uważaj, aby nie spalić glazury. Jeśli to konieczne, obniż nieco ciepło. Cebula będzie przypominać grubą, ciemną bursztynową marmoladę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
CebulaCebula
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
4
Rozwałkuj ciasto makaronowe do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
MakaronyMakarony
RolkaRolka
5
Wytnij arkusz makaronu w prostokąty o wymiarach 1 cal na 2 cale. Uszczypnij długi środek każdego kwadratu, tworząc strichettoni lub muszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
6
Umieść makaron na blasze posypanej kaszą manną, aż będzie gotowy do gotowania i przykryj wilgotnymi, czystymi ręcznikami kuchennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasza MannaKasza Manna
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
7
Doprowadzić 6 ćwiartek osolonej wody do ostrego wrzenia. Aby zakończyć SOS, podgrzej mieszankę cebuli na średnim lub wysokim ogniu i dodaj śmietanę. Mieszaj, aż krem zacznie pękać. Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj do miękkości, ale nadal twardego, o 3 do 4 protokół. Mieszamy prosciutto, pietruszkę, szalotki i zioła do sosu. Gotować tylko na tyle długo, aby podgrzać - świeży, niegotowany smak ziół jest tutaj ważny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ProsciuttoProsciutto
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KremKrem
ZiołaZioła
CebulaCebula
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
8
Odcedzić makaron, zachować płyn do gotowania, i dodać go do patelni z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać ser i wrzucić na dużym ogniu 1 minutę, dodając odrobinę wody do gotowania makaronu, jeśli to konieczne, aby sos nie był zbyt "ciasny".
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
10
Podawać w rozgrzanych daniach z makaronu, przekazując pozostały ser osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
11
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BazaBaza
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
13
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn