Strawberry Pavlova
Strawberry Pavlova może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest idealny do Dzień Matki. 12 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jeśli masz śmietanę do bicia, śmietanę z kamienia nazębnego, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Strawberry Pavlova, Strawberry Pavlova, oraz Świeża Truskawka Pavlova dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól ubić w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania miękkich szczytów. Ubij w cukrze, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty. Ubić w skrobi kukurydzianej, octu i wanilii tylko do blended.
Na blasze wyłożonej pergaminem lub folią rozłóż bezę na 10-calowe (25 cm) koło z uniesioną krawędzią i lekkim wcięciem w środku.
Piec w nagrzanym piekarniku 250 stopni F (120 stopni C), aż będzie jędrny w dotyku, około 1-1 / 4 godzin. Beza powinna być kremowa. Jeśli wydaje się być brązowieje, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 225 stopni F (105 stopni C).
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Gdy jest gotowa do podania, obrać papier pergaminowy z tyłu bezy.
Umieścić bezę na talerzu.
Truskawki pokroić na połówki lub plasterki, jeśli są duże. Śmietanę ubić do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie wymieszać Likier, jeśli jest używany.
Bitą śmietanę rozprowadzić na bezie pozostawiając widoczną krawędź bezy. Wierzch z truskawkami.
Pokroić w kliny, aby służyć.