Stir-Fry z wołowiny i brokułów od Birds Eye®
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj smażyć wołowinę i brokuły z Birds Eye®. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,37 zł za porcję. Jeśli masz stek z polędwicy, ryż, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować stek, często mieszając, 6 minut lub aż prawie gotowe.
Usunąć stek; zachować ciepło.
Dodaj gotowy przepis brokuły wymieszać smażyć i kontynuować gotowanie, często mieszając, 4 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać powrotem stek i stir-smażyć sos i gotować, mieszając często, 2 protokół lub do ogrzania przez.**
Podawać na przygotowanym ryżu i w razie potrzeby posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi.