Steki Kalmary Parmigiano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać steki kalmary parmigiano spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser provolone, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Steki Kalmary Cytrynowo-Kaparowe, Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, oraz Bakłażan Wszystkie Parmigiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój rurki kalmarów, aby mogły leżeć płasko. Spłukać i osuszyć; odstawić.
Bułkę tartą i parmezan wymieszać w puszce ciasta lub na talerzu.
Wlać mleko do osobnego naczynia. Dip steki kalmary w mleku, a następnie naciśnij do mieszaniny okruchów chleba do Płaszcz.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca. Szybko dodać steki i gotować, aż złoty kolor z każdej strony, o 3 protokół na stronę. Powinny być złotobrązowe, ale należy uważać, aby nie nad gotować lub będą trudne.
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj czosnek, a następnie sos spaghetti na patelnię. Top każdy stek z plasterkiem sera provolone. Przykryć pokrywką, aż ser się rozpuści, około 2 minut.