Steki Kalmary Parmigiano

Steki Kalmary Parmigiano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać steki kalmary parmigiano spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser provolone, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Steki Kalmary Cytrynowo-Kaparowe, Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, oraz Bakłażan Wszystkie Parmigiano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój rurki kalmarów, aby mogły leżeć płasko. Spłukać i osuszyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
2
Bułkę tartą i parmezan wymieszać w puszce ciasta lub na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
3
Wlać mleko do osobnego naczynia. Dip steki kalmary w mleku, a następnie naciśnij do mieszaniny okruchów chleba do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca. Szybko dodać steki i gotować, aż złoty kolor z każdej strony, o 3 protokół na stronę. Powinny być złotobrązowe, ale należy uważać, aby nie nad gotować lub będą trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj czosnek, a następnie sos spaghetti na patelnię. Top każdy stek z plasterkiem sera provolone. Przykryć pokrywką, aż ser się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn