Stek z szynki w sosie Chipotle-musztardowym
Stek z szynki z sosem Chipotle-musztardowym jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę chipotle w sosie adobo, stek z szynki, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mr. Smoky ' s Chipotle-gorący sos musztardowy, Superfood Meatloaf Sliders z sosem musztardowym Chipotle + gratisy, oraz Polędwiczki wieprzowe natarte kakao z sosem musztardowym Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą ostrego noża do parkowania, szynka ocena po jednej stronie, aby zapobiec zwijaniu. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Na patelni wystarczająco duży, aby trzymać szynkę płasko, ciepły olej na średnim ogniu.
Dodać szynkę i gotować, aż lekko rumiane i podgrzewane przez, 3 do 4 protokół na stronę.
Połączyć musztardę, majonez, chipotle i ocet w małej misce.
Dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Szynkę podawać na ciepło z sosem na boku.