Stek Z Rib-Eye

Stek Z Rib-Eye
Stek z Rib-Eye może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 480 kalorii, 46g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $5.19 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka płynnego dymu, czosnek, cebula w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty, Pan smażony stek i stek hamburgery z cebulą czerwonego wina i Laury chudego prezentów, oraz Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki i natrzyj steki z rib-eye. Grill do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek RibeyeStek Ribeye
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn