Stek Z Grilla Faszerowany Ziołami
Stek z grilla nadziewane ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 402 kalorie, 31g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka bulionu błyskawicznego o Smaku wołowym, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Obfity Toskański Stek Nadziewany Parmezanem, Grillowany Stek Marynowany Ziołowo, oraz grillowany stek z sosem pomidorowo-ziołowym.
Instrukcje
W dużych, płytkich niemetalowych naczyniach lub plastikowych torebkach do przechowywania żywności, wymieszaj wszystkie składniki marynaty. Zrobić kieszeń w boku boku stek przez cięcie wzdłuż prawie, ale nie całkowicie przez przeciwną stronę.
Dodaj stek do marynaty; obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc do marynowania.
W 8-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z czosnkiem i pietruszką; gotować i mieszać 1 minutę.
Dodać bułkę tartą i skórkę z cytryny; gotować i mieszać 1 minutę.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Napełnij kieszeń stekiem farszem. Bezpieczne otwieranie wykałaczkami.
Umieść stek na grillu gazowym na średnim ogniu; przykryj grill. Gotować 12 do 20 minut, obracając raz, aż stek jest pożądany doneness.
Pokroić stek przez ziarno na plastry o grubości 1/2 cala.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.