Stek Z Grilla Faszerowany Ziołami

Stek Z Grilla Faszerowany Ziołami
Stek z grilla nadziewane ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 402 kalorie, 31g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka bulionu błyskawicznego o Smaku wołowym, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Obfity Toskański Stek Nadziewany Parmezanem, Grillowany Stek Marynowany Ziołowo, oraz grillowany stek z sosem pomidorowo-ziołowym.

Instrukcje

1
W dużych, płytkich niemetalowych naczyniach lub plastikowych torebkach do przechowywania żywności, wymieszaj wszystkie składniki marynaty. Zrobić kieszeń w boku boku stek przez cięcie wzdłuż prawie, ale nie całkowicie przez przeciwną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj stek do marynaty; obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
W 8-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z czosnkiem i pietruszką; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodać bułkę tartą i skórkę z cytryny; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
6
Zdjąć z ognia.
7
Grill grzewczy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Napełnij kieszeń stekiem farszem. Bezpieczne otwieranie wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
FarszFarsz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
9
Umieść stek na grillu gazowym na średnim ogniu; przykryj grill. Gotować 12 do 20 minut, obracając raz, aż stek jest pożądany doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Pokroić stek przez ziarno na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn