Stek Curry z salsą z owoców tropikalnych

Stek Curry z salsą z owoców tropikalnych
Przepis Curry Flank stek z tropikalnych owoców Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz curry, pieprz, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek z Herbed Salsa, Stek z południowo-zachodniej flanki z salsą, oraz Peppered Flank stek i Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim fat from steak.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Połącz stek i następne 6 składników (stek przez pieprz) w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnij torbę i marynuj w lodówce 8-12 godzin, okazjonalnie obracając torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
4
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść stek na grillu lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i gotuj 7 minut z każdej strony lub aż stek będzie pożądany stopień doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Stek pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
7
Podawać stek z salsą z owoców tropikalnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce TropikalneOwoce Tropikalne
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn