Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego

Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego
Stek chrzanowy ze skorupą z Pale Ale Demi-Glace i Rissole z kraba ziemniaczanego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 44g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 6,93 zł za porcję, ten przepis okładki 42% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Walentynki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, sól i pieprz, sól i pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany wieszak stek z grzybami Demi-Glace, Flatiron stek z ziemniakami Herbed Red Bliss, marmoladą z czerwonej cebuli i czerwonym winem Demi-Glace, oraz Demi-Glace podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Spłukać polędwicę w celu usunięcia pozostałości i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Strip SteakStrip Steak
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Połącz chrzan i czarny pieprz w małej misce, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Polędwicę ułożyć na patelni i w całości pokryć pastą. Piecz, aż mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną od 140 do 142 stopni F, mierzoną za pomocą termometru do natychmiastowego odczytu, około 30 do 40 minut, a następnie wyjmij z piekarnika i pozwól odpocząć, aby przenieść gotować do około 150 stopni dla średnio rzadkich lub gotować przez dowolny okres czasu (zwykle określony na termometrze do mięsa) dla pożądanego poziomu gotowości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Do sosu rozgrzać olej z pestek winogron w dużym rondlu na średnim ogniu. Kiedy zacznie migotać, dodaj kawałki wołowiny i gotuj przez około 10 minut, aż zobaczysz, że tłuszcz jest wytapiany z mięsa. Powinieneś wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu lub, jeśli to konieczne, uzupełnić olejem z pestek winogron, jeśli nie masz 2 łyżek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać czosnek i cebulę i delikatnie podsmażyć, aż cebula stanie się półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Wlać piwo na patelnię i gotować na średnim ogniu, aż większość alkoholu odparuje, a następnie wymieszać z bazą wołową (która została rozcieńczona w wodzie) i pastą pomidorową. Wróć do wrzenia, obniż ciepło do średnio-niskiego i pozwól zmniejszyć o połowę. Przecedzić do miski i stopniowo ubijać w kostce masła. Gniazdo miski w innej misce wypełnionej gorącą wodą i przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Baza WołowaBaza Wołowa
AlkoholAlkohol
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
W przypadku mieszanki warzywnej, sparzyć marchew i fasolę przez 2 minuty w osolonej wodzie i dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Haricots VertsHaricots Verts
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Rozgrzej olej z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni saute. Kiedy zacznie migotać, dodaj szalotkę, paprykę, marchewkę i zieloną fasolkę i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Smażyć, aż szalotka stanie się półprzezroczysta, a papryka zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
11
Wyjąć do miski i przykryć, aż będą potrzebne. Zarezerwuj patelnię saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Na rissole gotuj ziemniaki do miękkości i dobrze odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
13
W przypadku krążków cebulowych olej rozgrzać na patelni reserved saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Połącz mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól w małej misce i wlej piwo do strumienia, stale ubijając. W cieście zanurzyć plasterki cebuli i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ogrzać. Wyrzucić olej i zarezerwować patelnię saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Wróć do strony rissole. W tej samej patelni saute Pan rozgrzać 1 łyżkę oleju z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni, rezerwując drugą łyżkę. Kiedy zacznie migotać, podsmażyć białą cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Cebula BiałaCebula Biała
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Przełóż cebulę na ziemniaki, które zostały ugotowane na rissole, rezerwując patelnię saute. Ziemniaki doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie rozgniatamy. Fold w szalotki i kraba starając się uniknąć rozbicia kraba. Odstawić do czasu aż ostygnie, a następnie użyć 3-calowych noży okrągłych jako formy i uformować mieszaninę ziemniaków / krabów w okręgi. Na tej samej patelni podgrzej dodatkowy olej z pestek winogron na średnim ogniu i usmaż placki ziemniaczane, pozostawiając niezakłócone przez pierwsze 2 do 3 minut z każdej strony, aby rozpocząć proces karmelizacji i zapobiec rozpadowi ciasta. Kiedy zobaczysz, że krawędzie ciasta zaczynają się złocistobrązowo, odwróć i przypal drugą stronę. Następnie gotować, aż ciasto będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
18
Zdjąć z ognia i utrzymać ciepło.
19
Polędwica pieczona w plasterkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
20
Umieść rissole okrąg na talerzu.
21
Na wierzchu ułożyć pokrojoną wołowinę i łyżkę demi-glace. Wierzch z krążkami cebuli. Ułóż trochę warzywnej mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę

Składniki

2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(może być lub przeglądać)baza wołowa wymieszana z 2 szklankami wodybaza wołowa wymieszana z 2 szklankami wody1kgspolędwica wołowa Cała, okrojona z tłuszczu i okrojonapolędwica wołowa Cała, okrojona z tłuszczu i okrojona2(zima)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(zima)masło w kostcemasło w kostce2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolej rzepakowy, w razie potrzeby, do smażenia krążków cebulowycholej rzepakowy, w razie potrzeby, do smażenia krążków cebulowych4largesmarchewki, obrane i pokrojone w kawałki i blanszowane przez 2 minuty w osolonej wodziemarchewki, obrane i pokrojone w kawałki i blanszowane przez 2 minuty w osolonej wodzie3(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTłuszcz i dodatki z wołowinyTłuszcz i dodatki z wołowiny1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2Duże goździkiczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża i mielonyczosnek, lekko rozgnieciony z boku ostrza noża i mielony11 funt cukinii,olej z pestek winogronolej z pestek winogron2(zima)olej z pestek winogron (potrzebny do podsmażenia odpowiednio cebuli i ciasta ryżowego)olej z pestek winogron (potrzebny do podsmażenia odpowiednio cebuli i ciasta ryżowego)2(może być lub przeglądać)olej z pestek winogronolej z pestek winogron1Dużezielona papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte juliennezielona papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienne454Orzechy dowolne (posiekane)haricots verts, przycięteharicots verts, przycięte596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichrzan preparowanychrzan preparowany1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidry hopped pale aledry hopped pale ale340Orzechy dowolne (posiekane)dry hopped pale aledry hopped pale ale227Orzechy dowolne (posiekane)gotowane backfin lub bryłka crabmeat (unikać konserw)gotowane backfin lub bryłka crabmeat (unikać konserw)3largesziemniaki, obrane i pokrojone w 1-calowe kawałkiziemniaki, obrane i pokrojone w 1-calowe kawałki1Dużeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz3plastryszalotki, tylko białe i delikatne zielone części, pokrojone po przekątnej w plastry o grubości 1/4 calaszalotki, tylko białe i delikatne zielone części, pokrojone po przekątnej w plastry o grubości 1/4 cala2szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1( bakłażany)cebula biała, pokrojona w kostkę małacebula biała, pokrojona w kostkę mała1Dużecebula biała, pokrojona w plastry 1/2 calacebula biała, pokrojona w plastry 1/2 cala1Dużeżółta papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienneżółta papryka, łodyga i nasiona usunięte i wycięte julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn