Squasage (Kabaczek nadziewany kiełbasą)
Squasage (Kabaczek nadziewany kiełbasą) jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 562 kalorie, 26g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kiełbasa Nadziewana B-Squash, Kabaczek Nadziewany Kiełbasą, oraz Tempeh Sausage Faszerowane Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia lub linię folią aluminiową.
Umieść squash, ściąć boki w dół, na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, około 1 godziny. Przełóż połówki squasha i odstaw do ostygnięcia.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Dodaj seler, grzyby i cebulę; gotować i mieszać, aż seler zmięknie, 5 do 10 protokół.
Jajko ubić w dużej misce, wymieszać z kwaśną śmietaną i parmezanem. Mieszaninę serową wymieszać z mieszanką kiełbas. Połówki squasha napełnij nadzieniem z kiełbasy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zostanie ugotowane, około 20 minut.