Spódnica z masłem Shiso-Shallot jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 696 kalorii, 49g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 6,02 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, Sambal oelek, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Eric Ripert ' s Seared Spódnica stek i szpinak Sałatka z czerwonym winem-szalotka Vinaigrette, Stek W Spódnicy Z Masłem Paprykowym, oraz Stek w spódnicy z masłem paprykowym.
Instrukcje
1
W misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Rozpal grilla. Grilluj steki na gorącym ogniu przez 3 do 4 minut na stronę średnio rzadkiego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Przenieś na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 do 10 minut. Tymczasem, grill szalotki, obracając, aż lekko zwęglone na całym, o 2 protokół. Cienko pokroić steki na ziarno i przenieść na talerz wraz z szalotki. Top steki spódnicy z masłem shiso i podawać je na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.