Spirale Szynki Szparagowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj spirale szynki szparagowej. Jedna porcja zawiera 133 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szparagi, szynkę delikatesową, serek śmietankowo-cebulowy do smarowania w kartonie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Spirale Ze Szparagami I Szynką, Spirale Szparagów Szynkowych, oraz Prosciutto Szparagi Spirale dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść szparagi na patelni; dodaj 1/2 cala. wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszony ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do miękkości.
Oddziel ciasto półksiężycowe na cztery prostokąty; uszczelnij perforacje.
Rozłóż serek śmietankowy na każdym prostokącie z dokładnością do 1/4 cala. krawędzi. Posyp każdą szynką, pozostawiając 1/4 cala. odkryte na jednym długim boku.
Umieść dwie włócznie szparagów wzdłuż dłuższego boku z szynką; zwiń i naciśnij szew, aby uszczelnić.
Pokrój każdą rolkę na siedem części.
Umieść wyciętą stroną do dołu 1 cal. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Połącz masło i czosnek w proszku; posmaruj spirale.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.