Gotowane przegrzebki z suszonymi pomidorami Orzo
Gotowane przegrzebki z suszonymi pomidorami Orzo to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki, ocet winny, makaron orzo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane przegrzebki z sosem pomidorowo-miętowym i Orzo, Orzo z suszonymi pomidorami i bazylią, oraz Kurczak I Suszone Pomidory Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, doprowadzić bulion i 2 szklanki wody do wrzenia.
Dodać przegrzebki i gotować na wolnym ogniu tylko do nieprzezroczystego, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), o 5 protokół. Łyżką szczelinową przenieść przegrzebki do miski; utrzymywać ciepło.
Dodaj pomidory i orzo na patelnię. Mieszaj często na dużym ogniu, aż większość płynu zostanie wchłonięta i orzo będzie delikatne do ugryzienia, 10 do 12 minut.
W międzyczasie wymieszaj olej, miód, ocet i tymianek.
Powrót przegrzebki (i sok) do patelni i mieszać delikatnie tylko do gorąca, 1 do 2 protokół.
Łyżka orzo i przegrzebki na talerze.
Mżawka przegrzebki równo z mieszaniną miodu. Doprawić pieprzem do smaku.