Dziczyzna Scaloppini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 470 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $6.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 131 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bulion z dziczyzny, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kurczak Scaloppini, Conch Scaloppini, oraz Southwestern Chicken Scaloppini.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pokrój pieczeń z dziczyzny na porcje wielkości porcji, 3/8 cala grubości. Funt młotkiem do mięsa o grubości około 1/4 cala. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące, wytrząsając nadmiar. Zanurz dziczyznę w jajku, a następnie naciśnij na bułkę tartą.
Masło rozpuścić na patelni z pokrywką. Czosnek ugotować, aż będzie pachnący, następnie dodać panierowaną dziczyznę i gotować z obu stron, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Wlać sherry i bulion z dziczyzny. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć, a następnie przenieść do piekarnika i piec, aż dziczyzna będzie miękka, o 45 protokół.