Pina Colada Z Tostami Kokosowymi
Pina Colada z tostami kokosowymi to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 232 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kostek lodu, mleko kokosowe, sok ananasowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Kokosowy Z Dipem Pina Colada (7 Punktów Ww), Muffinki Piña Colada z polewą kokosową, oraz Skinny Coconut Shrimp {z sosem Pina Colada!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce 2 łyżki płatkowane słodzone kokosa w małej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować, często potrząsając patelnią, około 4-5 minut lub aż Kokosowe lekko brązowieje.
Przełożyć do miski i ostudzić.
Połącz 1 1/2 szklanki świeżego ananasa w kostce, 1 szklanka soku ananasowego, 3/4 szklanki lekkiego mleka kokosowego (nie spłucz miarki-zobacz dlaczego poniżej), 1/3 szklanki cukru, 1/4 szklanki lekkiego rumu i 8 kostek lodu w blenderze. Proces aż będzie gęsty i gładki.
Zanurz szczotkę do ciast lub złożony ręcznik papierowy w pozostałym mleku kokosowym w miarce i umyj wewnętrzne i zewnętrzne obręcze 4 wysokich szklanek. Zanurz Brzeg każdej szklanki w kokosie, aby pokryć. Podziel pia colada między 4 szklanki.
Dekoruj ananasem, w razie potrzeby.