Zatopione Czekoladowo-Pomarańczowe Babeczki

Zatopione Czekoladowo-Pomarańczowe Babeczki
Zatopione czekoladowo-pomarańczowe babeczki to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, jajka, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zatopione czekoladowo-pomarańczowe babeczki, Zatopione pijane ciasto czekoladowe, oraz Zatopione Ciasto Czekoladowe Z Jagodowym Głupcem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić migdały w procesorze. Używając zakrętów on / off, mieszaj, aż orzechy zostaną grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
OrzechyOrzechy
3
Linia 12-filiżanka muffin pan z wkładkami papieru. Kuchenka mikrofalowa czekolady i masła w małej misce na wysoki 30 sekund; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa, aż prawie się stopi, o 30 sekund dłużej. Wymieszać, aby połączyć. Chłodna mieszanka czekolady, aż ledwo letnie, ale nadal płynne, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Żółtka i 3/4 szklanki cukru ubić w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wymieszać ze skórką pomarańczową, zmielonymi migdałami i mieszaniną czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CzekoladaCzekolada
6
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka i pozostały 1/4 szklanki cukru w innej dużej misce, aż mieszanina jest gęsta i błyszcząca i szczyty formie. Złożyć mieszaninę białka jaj do mieszaniny czekolady w 3 dodatkach. Ciasto podzielić między przygotowane muffinki (około 1/3 szklanki ciasta w każdej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Piec, aż krawędzie są jędrne i szczyty są popękane na całym, o 16 protokół dla bardzo miękkie ciasto lub o 22 protokół dla jędrniejsze ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło z bitą śmietaną lub lodami. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Przed podaniem przepłukać w kuchence mikrofalowej w 10-sekundowych odstępach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn