Sparkling Jell-O Mold

Sparkling Jell-O Mold
Sparkling Jell-O Mold to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 75 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka szampana, cukru granulowanego, proszku żelatyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jell-O Mold, JELL-O & Juice Mold, oraz Galaretka wujka Sama.

Instrukcje

1
Posypać żelatynę zimnym sokiem w dużej misce i odstawić, aż żelatyna jest nawilżona, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać wrzącą wodę i mieszać, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać z cukrem, następnie powoli wymieszać z szampanem lub prosecco. Ostrożnie usuń pianę z góry dużą łyżką i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProseccoProsecco
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Przenieść do lodówki. Schłodzić do zgęstnienia, ale nie ustawić (żelatyna powinna być nadal jiggly, nie całkowicie jędrne), 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Łyżka w wystarczającej ilości mieszaniny żelatyny, aby pokryć dno formy 7 filiżanek. Złóż maliny do pozostałej mieszaniny żelatyny, a następnie łyżkę do formy. Schłodzić do całkowitego jędrności, co najmniej dwie dodatkowe godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
5
Przed podaniem zanurz formę w ciepłej wodzie na nie więcej niż 10 sekund, aby pomóc uwolnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Umieść duży talerz do serwowania do góry nogami nad formą. Trzymając mocno formę i talerz, Odwróć. Delikatnie potrząśnij pleśnią, aby uwolnić galaretkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn