Spalona hiszpańska szynka i ser topi się i

Spalona hiszpańska szynka i ser topi się i
Zwęglona hiszpańska szynka i ser topią się i może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4. Na 7,21 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 899 kalorii, 40g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, manchego, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Patty topi się ze zwęgloną cebulą, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warstwa serrano i ser w równych ilościach na 4 kromki chleba. Zmiel gorące marynowane warzywa i słodki smak ogórków w robocie kuchennym i posiekaj pulsacyjnie, aby uzyskać smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sweet Pickle RelishSweet Pickle Relish
WarzywaWarzywa
SerSer
RozkoszRozkosz
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Rozłóż smaczek równomiernie na blatach kanapkowych i ustaw na swoim miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Oliwki umieścić w torebce foliowej i doprawić tymiankiem, skórką z cytryny, nasionami kminku i płatkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
OliwkiOliwki
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i zamknąć torebkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
5
Umieść sakiewkę na grillu i gotuj kilka minut z każdej strony, aby podgrzać oliwki, zioła i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Rozgrzej grill lub patelnię grillową do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Kanapki umieścić na grillu i waga dół z ciężkiej patelni lub cegły pokryte folią. Char i podgrzać kanapki przez, O 2 do 3 protokół z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Samie pokroić na pół i podawać z" gorącymi " oliwkami obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Intensywny fioletowy kolor. Aromaty tytoniu, lukrecji i czarnych porzeczek. Pełne z nutami tostów i dojrzałych owoców. Długie i zrównoważone wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn