Spaghetti ze szpinakiem i pesto z orzechów włoskich
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti ze szpinakiem i pesto z orzecha włoskiego. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. 238 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pełnoziarnistego spaghetti, rodzynek, mięty i skórki cytrynowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 100%, to danie jest świetne. Spróbuj Spaghetti Squash Z Pesto Z Rukoli Orzechowej, Lasagne szpinakowa z pesto z orzecha włoskiego, oraz Tortellini ze szpinakowym Pesto orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek, orzechy włoskie, zioła, Skórka z cytryny i sok z odrobiną przypraw w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Spaghetti ugotować zgodnie z instrukcjami opakowania, a następnie odcedzić niewielką ilość wody do gotowania. Powrót na patelnię i wymieszać pesto, rodzynki i szpinak z odrobiną wody do gotowania.
Podawać z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, jeśli chcesz.