Spaghetti z podsmażoną cebulą, fetą i ziołami
Spaghetti z podsmażoną cebulą, Fetanem i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 395 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,3 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka spaghetti, majeranek, oliwa z oliwek meyer lemon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śródziemnomorskie Spaghetti Squash smażone z warzywami i fetą, Smażony kurczak z warzywami i ziołami, oraz Cukinia smażona z czosnkiem i ziołami podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać spaghetti i gotować do miękkości, ale nadal jędrne do kęsa, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
W międzyczasie podgrzej 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i smażyć aż do miękkości i zaczyna brązowieć, około 15 minut dodając sól i pieprz, do smaku. Wymieszać z majerankiem i podsmażyć do pachnącego, około 1 minuty.
Dodać ugotowany makaron i pozostałe 2 łyżki oleju i wrzucić z wystarczającą ilością płynu do gotowania, 1/4 szklanki na raz, aby zwilżyć. Wrzuć z serem feta. Makaron doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Przełożyć do miski i podawać.