Spaghetti z podsmażoną cebulą, fetą i ziołami

Spaghetti z podsmażoną cebulą, fetą i ziołami
Spaghetti z podsmażoną cebulą, Fetanem i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 395 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,3 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka spaghetti, majeranek, oliwa z oliwek meyer lemon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śródziemnomorskie Spaghetti Squash smażone z warzywami i fetą, Smażony kurczak z warzywami i ziołami, oraz Cukinia smażona z czosnkiem i ziołami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać spaghetti i gotować do miękkości, ale nadal jędrne do kęsa, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
3
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
4
W międzyczasie podgrzej 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę i smażyć aż do miękkości i zaczyna brązowieć, około 15 minut dodając sól i pieprz, do smaku. Wymieszać z majerankiem i podsmażyć do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
MajeranekMajeranek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać ugotowany makaron i pozostałe 2 łyżki oleju i wrzucić z wystarczającą ilością płynu do gotowania, 1/4 szklanki na raz, aby zwilżyć. Wrzuć z serem feta. Makaron doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn