Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti alla Ceci. Ten przepis zawiera 4 porcje z 832 kalorie, 36g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 34% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, spaghetti, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti w stylu kierowcy wózka - - - Spaghetti alla Carrettiere, oraz Spaghetti z czosnkiem, cebulą i pancettą: Spaghetti alla Gricia.
Instrukcje
1
Zagotować wodę do makaronu, posolić i ugotować spaghetti do Al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spaghetti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Podczas gdy spaghetti gotuje, podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu.