Souvlaki-Małe szaszłyki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 614 kalorii, 41g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.45 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz czosnek, cebula, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Szaszłyki jagnięce souvlaki, Szaszłyki z kurczaka Souvlaki z sosem Tzatziki, oraz Souvlaki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: drewniane szaszłyki o długości 8 cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
2
Szaszłyki moczyć w wodzie przez co najmniej 1 godzinę. W misce wymieszać wieprzowinę, sok z cytryny, ocet z czerwonego wina, oregano, tymianek, czosnek, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub na noc. Na 8-calowych szaszłykach umieść 5 kawałków mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków