Sous Vide New York Strip Steaks
Sous Vide New York Strip steki może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje $7.93 za porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka new york strip steki, sól i pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sous Vide New York Strip Steaks, Steki Sous-Vide, oraz New York Strip Steaks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży holenderski piekarnik około 2/3 pełną wodą. Doprowadzić wodę do 130 stopni F (54 stopni C) na średnim ogniu. Podłącz termometr candy / oil do boku holenderskiego piekarnika w celu monitorowania i utrzymywania temperatury wody.
Obficie przyprawiamy steki solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu.
Miejsce steki w patelni i gotować, aż tylko rumiane, 1 minut na stronie.
Przenieś steki do zamykanej plastikowej torby, wyciśnij całe powietrze i uszczelnij.
Umieść plastikową torbę zawierającą steki w holenderskim piekarniku, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę na poziomie 130 stopni F (54 stopnie C). Gotować przez 2,5 godziny, od czasu do czasu przesuwając worek i utrzymując temperaturę.
Podczas gotowania steki, ciepła 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować, mieszając, aż grzyby będą miękkie, 5 minut.
Przełożyć na talerz i odstawić.
Wyjmij steki z plastikowej torby (zastrzegając nagromadzone soki) i osusz. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego na patelni na dużym ogniu.
Miejsce steki w patelni i gotować do utworzenia skorupy, 2 minut na stronie.
Przełożyć steki na talerz.
Czosnek wymieszać i zarezerwowane grzyby na patelni, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż grzyby są podgrzane, 2 protokół. Wymieszać z zarezerwowanymi sokami, wodą i octem balsamicznym.
Wymieszać w 1 łyżce zimnego masła, aż całkowicie stopi się i włączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka sosu na steki i podawać.