Sos Śmietankowy Bazyliowy
Sos śmietankowy bazylia jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 115 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortellini Z Bazyliowym Sosem Śmietanowym, Kurczak w sosie bazyliowym, oraz Małże W Sosie Bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz Bazyl i czosnek. Rozpocznij przetwarzanie i wlej oliwę z oliwek cienkim strumieniem. Proces przez około 40 sekund lub do momentu, gdy mieszanina zacznie emulgować.
Dodać orzeszki piniowe i parmezan, następnie miksować przez 1 minutę.
Krem rozgrzać w rondlu na małym ogniu, aż się ugotuje.
Wlać 1/2 gorącej śmietany do procesora z pesto bazyliowym i pulsować przez 20 sekund, aby włączyć.
Wlać mieszaninę z powrotem do śmietany i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, lub aż zgęstnieje.