Wiejska kiełbasa i szałwia Dressing może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 418 kalorii, 15g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, bagietki, kiełbaski wiejskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj SOS wiejski z kiełbasą i szałwią, Sos Do Kiełbas Szałwii, oraz Szałwia, kiełbasa i sos jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Chleb powinien być całkowicie czerstwy. Jeśli nie, rozłóż kostki na blasze do pieczenia i włóż do niskiego piekarnika (250 stopni) na około 1 godzinę, aby je wysuszyć. (Myślę, że to lekkie opiekanie daje opatrunek lepszy smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać mięso kiełbasy i brązowy go, rozbijając mięso na kawałki o wielkości ćwierć. To nie musi być precyzyjne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Kiełbasa Wieprzowa
Mięso
4
Przenieść mięso z patelni do dużej miski, za pomocą łyżki szczelinowej.