Zupa Makaronowa z Indykiem i Estragonem
Zupa z makaronem z indykiem i estragonem może być przepisem bez nabiału, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 16 g białka i 4 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Udaj się do sklepu i kup indyka, paprykę, podarte liście estragonu i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Zupę Z Kurczaka Z Makaronem Ze Świeżym Estragonem, Zupę Z Indyka Z Estragonem i Zupę Z Makaronem Z Kurczaka (lub Zupę Z Makaronem Z Indyka).
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze siedem składników; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Wróć do wrzenia; dodać makaron. Gotuj 5-6 minut dłużej lub do momentu, aż makaron będzie miękki. Wymieszaj indyka i estragon; przegrzać. Wyrzuć liść laurowy. W razie potrzeby podawaj z dodatkiem estragonu.