SOS Pieczony Poblano
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pieczony Dressing Poblano może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 78 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście kolendry, sól i pieprz, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), Sałatka Cobb z kremowym sosem Poblano, oraz Pieczone Poblano i pieczona Salsa czosnkowa.
Instrukcje
Piecz poblanos nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, aż zwęglone na całym.
Przenieść do małej miski, przykryć folią i odstawić do ostygnięcia.
Obrać zaczernioną skórę z poblanos i wyrzucić rdzenie, nasiona i żeberka. Grubo posiekać poblanos i przenieść do blendera lub robot kuchenny.
Dodać szalotki, czosnek, kolendra i sok z limonki i zmiksować do zgrubnie posiekane.
Dodać maślankę, oliwę z oliwek i cukier i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Zrób z wyprzedzeniem: opatrunek można schłodzić, przykryć, do 1 dnia.
Uwagi: jedna łyżka stołowa: kalorie 27 kcal, Białko .4 gm, węglowodany 2 gm, Cholesterol .4 mg, tłuszcz całkowity 4 gm, tłuszcz nasycony .4 gm