Sos ostrygowy lub farsz
Opatrunek ostrygowy lub farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka cebuli, pietruszki, przyprawy do drobiu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 63 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Dressing z chleba kukurydzianego i ostryg (farsz), SOS ostryg, farsz, zapiekanka lub nadzienie do muszli Patti, oraz Farsz Do Ostryg.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe danie zapiekane.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać seler i cebulę; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół.
Wymieszać w bułce tartej i pietruszki i zdjąć z ognia.
Dodać ostrygi i jajka, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do drobiu i tymiankiem. Wymieszać z ostryg wystarczająco dużo płynu, aby zwilżyć i dokładnie wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra zostanie upieczona i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 45 minut.