Sos Barbecue W Stylu Kansas City

Sos Barbecue W Stylu Kansas City
Sos Barbecue w stylu Kansas City może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,31 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, koncentrat pomidorowy, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Dobrze sprawdza się jako niedrogi sos do Dzień Ojca. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos: Sos Barbecue W Stylu Kansas City, Jajka sadzone z sosem Barbecue w stylu Kansas City dla 1, oraz Grill: Żeberka W Stylu Kansas City podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej olej roślinny w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula jest złoty, 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodaj sos pomidorowy, 1 szklanka wody, ocet, keczup, brązowy cukier, melasę, sos Worcestershire, pastę pomidorową, musztardę, czosnek w proszku i 1 łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż cebula będzie miękka, około 15 minut. Wymieszać w ciekłym dymie. Odcedź SOS, naciskając na ciała stałe, aby wyodrębnić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
SOSSOS
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
4
Zdjęcia: Andrew Purcell

Wyposażenie

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze typy na grilla. Różowe jest orzeźwiające w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczne czerwone wino do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostka wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dry Creek Vineyard Old Vine Zinfandel, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Dry Creek Vineyard Old Vine Zinfandel, Wino
Dry Creek Vineyard Old Vine Zinfandel, Wino
jeżyna, pikantna, jagoda
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn