Sorbet Z Lemoniady Malinowej
Malinowy sorbet Lemoniadowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koncentrat lemoniady, Maliny w syropie, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Sorbet z lemoniady arbuzowej lub lodów, Różowa Lemoniada Lawenda Tymianek Sorbet, oraz Malinowy Sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Maliny przerabiamy w blenderze na gładką masę. Jagody przecedzić przez sito do miski. Wyrzucić ciała stałe.
Dodać koncentrat lemoniady i wodę; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Przykryć i zamrozić co najmniej 8 godzin. Zeskrobać powierzchnię sorbetu łyżką lub łyżką do lodów.