Sorbet Z Lemoniady Malinowej

Sorbet Z Lemoniady Malinowej
Malinowy sorbet Lemoniadowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koncentrat lemoniady, Maliny w syropie, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Sorbet z lemoniady arbuzowej lub lodów, Różowa Lemoniada Lawenda Tymianek Sorbet, oraz Malinowy Sorbet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Maliny przerabiamy w blenderze na gładką masę. Jagody przecedzić przez sito do miski. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać koncentrat lemoniady i wodę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
WodaWoda
3
Wlać mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Przykryć i zamrozić co najmniej 8 godzin. Zeskrobać powierzchnię sorbetu łyżką lub łyżką do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn