Sorbet Wiśniowy

Sorbet Wiśniowy
Sorbet wiśniowy jest bezglutenowe i wegańskie deser. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 73 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, sok winogronowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Sorbet wiśniowo-lawendowy, Sorbet wiśniowo-Limonkowy z ciasteczkami Amaretti, oraz Zupa Wiśniowa Z Tymiankiem Cytrynowym I Wanilią, Sorbet Truskawkowy.

Instrukcje

1
Umieść wiśnie w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj pozostałe składniki; przykryj i pulsuj do zmieszania.
3
Wlać do pojemnika zamrażarki. Przykryć i zamrozić do twardości.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn