Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj solonych placków z dorsza. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 36g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwek, oleju roślinnego, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis z Food Republic ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Solone Placki Z Dorsza, Solone Placki Rybne, oraz Solone placki z dorsza z czosnkiem Skordalia.
Instrukcje
1
Ryby opłucz pod zimną wodą, aby usunąć nadmiar soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Umieść rybę w dużej misce, przykryj zimną wodą; przechowywać w lodówce, przykryty, na noc, zmieniając wodę trzy lub cztery razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Umieścić rybę w dużym rondlu, przykryć zimną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, dusić, pokryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Ryby odcedzić, wyrzucić wodę; usunąć skórę i kości, a następnie płatki ryb.Gotuj, paruj lub mikrofaluj ziemniaki do miękkości; odcedzić. Z grubsza mash ziemniaki w dużej misce.W międzyczasie rozgrzać oliwę na dużej patelni; cebulę i czosnek gotować, mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.