Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim
Przepis solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi krucha kruszonka i karmelowy krem szwajcarski może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 5G białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz kokos, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki z szarlotką z solonym karmelem maślanym, Solone babeczki karmelowe z czekoladą Bourbon Buttercream, oraz Babeczki z ciemnej czekolady z solonym karmelem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie standardowe Patelnie muffin z 24 wkładkami cupcake.
Połączyć cukier, 1/3 szklanki wody i syrop kukurydziany w małym rondlu. Wymieszać drewnianą łyżką i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Dusić, wirując garnek od czasu do czasu, aż mieszanina będzie piękny bursztynowy kolor (patrz uważnie). Po osiągnięciu pożądanego koloru natychmiast dodaj masło i wymieszaj drewnianą łyżką, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać śmietanę i wymieszać, aby włączyć. Wymieszać z grubą solą.
Wlać 1/2 szklanki solonego karmelu do małej miski lub miarki, a resztę do innej miski. Całkowicie schłodzić, od czasu do czasu mieszając. (Można przyspieszyć chłodzenie, wkładając karmel do lodówki, ale musi być wylewany, gdy jesteś gotowy do złożenia babeczek.)
Na kruche: masło małą blachę do pieczenia i odstawić. W małym, ale głębokim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany, masło i 2 łyżki wody. Doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż termometr cukierki osiągnie 280 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Zdjąć z ognia i natychmiast wymieszać sodę oczyszczoną, a następnie orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
7
Wylać na przygotowaną patelnię i rozprowadzić gumową szpatułką. Wierzch z kokosem. Pozostawić do ostygnięcia. Złamać kruche na kawałki o pożądanej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
W przypadku babeczek: w średniej misce przesiać mąkę uniwersalną, mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól koszerną i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Połączyć mleko i wanilię i odstawić. W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, masło i cukier śmietany ze średnią prędkością do lekkiego i puszystego, około 5 minut, skrobanie po bokach miski w razie potrzeby. Po włączeniu dodawać jaja, pojedynczo, z małą prędkością. Pamiętaj, aby włączyć po każdym dodaniu, skrobanie po bokach miski w razie potrzeby. Nie przeginaj. Po włączeniu dodać mieszaninę mąki i mieszaninę mleka. Naprzemiennie z trzema częściami mąki i dwoma częściami mleka, upewniając się, że w razie potrzeby zeskrobujemy boki miski (nie chcemy żadnych kawałków masła przyklejonych do dna). Używając miarki do lodów o pojemności 1/4 szklanki, wypełnij każdą wkładkę do babeczek cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów Lukrecja
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Przenieś patelnie do stojaków chłodzących i ostudzić przez około 5 minut, a następnie przenieś babeczki do stojaków, aby całkowicie ostygły przed napełnieniem i lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego
1
Połącz cukier i białka w misce miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Wyjąć z ognia, umieścić pod mikserem z mocowaniem trzepaczki i ubijać ze średnią prędkością, aż utworzą się miękkie szczyty i ostygnie do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj masło i beat aż włączone. Po uruchomieniu miksera powoli ubijaj w 1/2 szklanki solonego karmelu, aż mieszanina stanie się jednorodna. Odstawić w chłodnej temperaturze pokojowej, aż będziesz gotowy na mróz babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów Lukrecja
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Aby złożyć: Użyj małego ząbkowanego noża, rdzeń każdej babeczki o szerokości około 1 1/4 cala na górze i w połowie ciasta. (Odrzuć rdzenie-lub skubać podczas pracy.) Napełnić każdą z nich około 1 łyżką pozostałego słonego karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
6
Posypać około 1/4 łyżeczki grubej soli. Zmrozić każdą babeczkę z dużą ilością karmelu szwajcarskiego maślanego kremu i udekorować pokruszonymi orzechami kokosowymi kruchymi. Jedz.