Snapper z Koperkiem, Cebulą i Pomidorem

Snapper z Koperkiem, Cebulą i Pomidorem
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych, pierwotnych i pescatarian, przepisem, który powinieneś wypróbować, może być Snapper z koprem włoskim, cebulą i pomidorami. Za 3,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 290 kalorii. Ten przepis służy 4 osobom. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka białego wina, bulionu drobiowego, ziół prowansalskich i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj kopru włoskiego ze słodką cebulą w sosie pomidorowym, lucjanu czerwonego z koprem włoskim i lucjanu kopru włoskiego w pergaminie, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 łodyg Salsefii, Obranych16 łodyg Salsefii, Obranych
3
Rybę osusz, posyp solą i pieprzem. Na dużej patelni nadającej się do pieczenia w piekarniku rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu i smaż cebulę i koper włoski, aż będą miękkie i złote, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Falbaniaste WykałaczkiFalbaniaste Wykałaczki
8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni
Zakupiona Tapenada Z OliwekZakupiona Tapenada Z Oliwek
Zwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na KawałkiZwykły Serek śmietankowy Lub Wegetariański Serek śmietankowy, Pokrojony Na Kawałki
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 łodyg Salsefii, Obranych16 łodyg Salsefii, Obranych
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
4
Dodaj pomidory i zioła prowansalskie i gotuj, aż pomidory zaczną mięknąć, kolejne 5 minut. Zwiększ ogień do maksymalnego, zdeglasuj patelnię winem, bulionem z kurczaka i sokiem z cytryny i pozostaw do bulgotania przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonej żurawiny Lub Posiekanych Suszonych Wiśni Lub Mieszanki Obu1/2 Szklanki Suszonej żurawiny Lub Posiekanych Suszonych Wiśni Lub Mieszanki Obu
4 łyżeczki Niesolonego Masła, Zimnego, Pokrojonego W Drobną Kostkę4 łyżeczki Niesolonego Masła, Zimnego, Pokrojonego W Drobną Kostkę
1 (8 Uncji) Ogon Homara, Ugotowany, Pokrojony W średnią Kostkę1 (8 Uncji) Ogon Homara, Ugotowany, Pokrojony W średnią Kostkę
(jeśli Lubisz, Dodaj Nasiona)(jeśli Lubisz, Dodaj Nasiona)
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
5
Ułóż filety rybne na patelni, posyp solą i pieprzem, a następnie połóż na każdym plasterku masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Falbaniaste WykałaczkiFalbaniaste Wykałaczki
Filety RybneFilety Rybne
Pokruszona Czekolada Wafle (około 24 Krakersy)Pokruszona Czekolada Wafle (około 24 Krakersy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
6
Włóż do piekarnika i gotuj, aż ryba będzie ugotowana, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 łodyg Salsefii, Obranych16 łodyg Salsefii, Obranych
7
Smaż, aż będzie trochę chrupiący, jeszcze około 1 minuty. Rybę skropić sokiem z cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Ogon Homara, Ugotowany, Pokrojony W średnią Kostkę1 (8 Uncji) Ogon Homara, Ugotowany, Pokrojony W średnią Kostkę
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Snapper w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 34 dolarów za butelkę.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 to hołd dla narodzin Franciacorty w 1961 roku – roku, w którym Berlucchi wyprodukował pierwsze wino musujące tej klasycznej metody. Ten zabawny i żywy brylant oferuje owoce cytrusowe i rześki, czysty finisz. Mieszanka: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero* Etykieta Franciacorta '61 Extra Brut jest w trakcie zmiany. Możesz otrzymać jedną z dwóch etykiet przedstawionych powyżej. Nie można żądać określonych etykiet.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn