Smoky Nibble
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Smoky Nibble spróbować. Ten pescatariański przepis służy 30 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz crème fraîche, udekoruj: gałązki koperku, pumpernikiel i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smoky Dry Rub, Zupa Grochowa Dymna, oraz Smoky Grill Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić pstrąga na kawałki wielkości kęsa; odstawić na bok.
Pokrój plastry pumpernikla na ćwiartki.
Na każdą ćwiartkę pumpernikla nałożyć łyżkę crme frache, a na wierzch kawałek pstrąga; udekorować niewielką gałązką świeżego koperku.