Smażone zielone pomidory z czosnkiem Rémoulade
Smażone zielone pomidory z czosnkiem Rémoulade to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz majonez rzepakowy, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Smażone zielone pomidory z Cajun Remoulade, Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, oraz Smażone zielone pomidory z krewetkami Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać obie strony plastrów pomidora równomiernie solą i pieprzem.
Połącz 1 szklankę maślanki i jajka w płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Mąkę kukurydzianą umieścić w płytkim naczyniu.
Pogłębić plastry pomidora lekko w mące; strząsnąć nadmiar mąki. Plastry pomidora zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mączce kukurydzianej.
Podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu 2 minuty.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu. Gotować 6 plastry pomidora 2 do 3 protokół lub do lekko rumiane na dnie. Spray topy z gotowania sprayu; włączyć pomidory, i gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni; umieścić na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i plasterkami pomidora.
Połączyć 2 łyżki maślanki, majonezu i 3 kolejne składniki (przez czosnek), mieszając trzepaczką.