Smażone szparagi z czosnkiem
Smażone szparagi z czosnkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 62 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, olej canolan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Smażone szparagi z czosnkiem i szalotką w oleju Chili, Smażone Szparagi, oraz Smażone Szparagi.
Instrukcje
Pstrykaj twarde końce szparagów; wyrzuć końce.
Szparagi przeciąć na pół.
Smażyć szparagi i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 5 minut lub aż szparagi są chrupiące-przetargu.
Dodaj sos sojowy; zmniejszyć ciepło do średnio niskiego i przykryć. Gotować 5 minut lub aż szparagi będą miękkie.