Smażona wieprzowina z nerkowców
Smażenie wieprzowiny z nerkowców zajmuje od początku do końca około 20 minut . Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 419 kalorii , 28 g białka i 18 g tłuszczu . Za 1,76 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, skórkę pomarańczową, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Smażona wieprzowina z nerkowcami w miodzie , smażona wieprzowina, orzechy nerkowca i fasolka szparagowa oraz smażona wieprzowina i warzywa z ryżem z nerkowców są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Polędwiczkę pokroić w cienkie paski i odłożyć.
Połączyć składniki sosu, dobrze wymieszać.
Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzej 1 łyżkę oleju.
Dodaj marchewkę i seler; smażymy przez 3 minuty.
Wyjmij warzywa i odłóż na bok.
Dodaj pozostały olej na patelnię.
Dodaj wieprzowinę; smażymy przez 3 minuty. Włóż warzywa z powrotem na patelnię; dodać sos i orzechy nerkowca. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje.
Podawać z ryżem według uznania.