Smażona kiełbasa z indyka
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i pełnego 30 dania głównego? Saute z indyka może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Za 2,0 USD za porcję, ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 309 kalorii, 32 g białka i 8 g tłuszczu każda. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, kiełbasę z indyka, mieszankę przypraw i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 79%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Saute z kiełbasą z kurczaka, Saute z kiełbasą ratatouille i Saute z kiełbasą z kurczaka.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu podsmaż ziemniaki i kiełbasę na oleju, jeśli chcesz, przez 15-20 minut.
Dodaj kurczaka, paprykę i cebulę; smaż przez 15 minut lub do momentu, aż kurczak się zarumieni.
Dodać fasolę, wodę, oregano, mieszankę przypraw i pieprz. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.