Smażona Dziczyzna Backstrap
Smażona dziczyzna Backstrap może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mąkę, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smażony Stek Z Dziczyzny, Dziczyzna smażona na patelni z sosem z tarniny i śliwek, oraz Marokańska Lamb Backstrap.
Instrukcje
Kromki dziczyzny umieścić w płytkiej misce i wlać mleko i ostry sos. Wymieszać do pokrycia, następnie przykryć i marynować przez 1 godzinę.
Rozgrzać olej roślinny na patelni elektrycznej do 325 stopni F (165 stopni C). W płytkiej misce ubijamy jajka i mleko. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Plastry dziczyzny zanurz w mące, następnie w jajku i mleku, a następnie z powrotem w mące. Wytrząsnąć nadmiar mąki. Smażyć na gorącym oleju, aż lekko rumiane z każdej strony, o 3 protokół.
Wyjąć szczypcami i krótko odcedzić na papierowych ręcznikach przed podaniem.