Slow cooker: domowa mieszanka zupy cebulowej i pieczeń z dziczyzny

Slow cooker: domowa mieszanka zupy cebulowej i pieczeń z dziczyzny
Need a zupa wegańska? Powolne kuchenka: domowej roboty zupa cebulowa mix i pieczeń z dziczyzny ramię może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz włączyć powolną kuchenkę na wysoki, dodać skrobię kukurydzianą do wody. mieszaj, aż dokładnie wymieszaj skrobię kukurydzianą z bulionem, a kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ta Mama gotuje. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Powolne Pieczenie Łopatki Wieprzowej, Powolna Kuchenka Pieczeń Z Dziczyzny Jabłko, oraz Powolna Pieczeń Cebulowo-Pieczarkowa.

Instrukcje

1
Doprawić pieczone ramię ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek.Brązowy ramię pieczeń ze wszystkich stron, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4
Ułożyć ramię pieczone w wolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
5
Na pieczeni ułożyć warzywa. Następnie posypać mieszanką zupy cebulowej na warzywach.Napełnij powolną kuchenkę wystarczającą ilością bulionu wołowego lub wody do pokrycia.Gotować przez 8-10 godzin na niskim lub 4-6 na wysokim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Zupa CebulowaFrancuska Zupa Cebulowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn