Slow Cooker Creole czarna fasola i kiełbasa jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tymianku, pieprz cayenne, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 63 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 6 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Creole Black Beans ' N ' Sausage, Slow Cooker kreolski kurczak i kiełbasa, oraz Creole Style Slow Cooker Green Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj kiełbasę. Gotować, mieszając, aż kiełbasa jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odcedzić tłuszcz i przenieść kiełbasę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Wymieszaj czarną fasolę, cebulę, seler, zielony pieprz, wodę, sos pomidorowy, czosnek, tymianek, granulki bulionowe, biały pieprz, pieprz cayenne i liście laurowe do kiełbasy w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż warzywa będą miękkie, około 6 godzin.