Slow Cooker Beef Stroganoff
Przepis Slow Cooker wołowina Stroganoff może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w przybliżeniu 2 godziny. Na 3,51 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 875 kalorii, 58g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 244 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, pieczeń wołowa chuck, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker Beef Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Wolnossąca Wołowina Stroganoff.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni do smażenia na holenderskim piecu na dużym ogniu. Mięso obficie doprawić solą i pieprzem. Gdy olej mieni się, brązowe mięso przez 3 do 5 minut i odwrócić i gotować przez kolejne 3 minuty.
Przenieś mięso do powolnej kuchenki i dodaj cebulę, czosnek, bulion wołowy, Worcestershire, musztardę, ocet, sherry i liście laurowe. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Gdy mięso rozpada się-przetargu, rozdrobnić na kawałki, usuwając i odrzucając wszelkie tłuste części. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Przenieść płyn do średniej wielkości rondla na średnim ogniu.
Ubij mąkę, dbając o to, aby nie było grudek.
Dodać śmietanę i ubijać do połączenia. Dusić przez 3 do 4 minut, aby sos zgęstniał. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami opakowania i podzielić na poszczególne miski. Wierzch z sosem mięsno-łyżkowym na wierzchu.
Udekorować natką pietruszki i podawać natychmiast.