Slow-Cooker Barbecue fasola i wołowina
Wolno-Cooker Barbecue fasola i wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 25g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wołowe, fasolkę po piesku, sos barbecue i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue fasola i wołowina, Slow Cooker Barbecue Beans, oraz 365 dni Slow Cooking: dla Slow Cooker No Fail Barbecue Beef dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać cebulę i boczek. Top z wołowiną.
Polać wołowiną sosem barbecue.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Pokroić wołowinę na kawałki 1/2 cala.
Wlać soki z kuchenki przez sitko do małej miski, rezerwując cebulę, boczek i 1/2 szklanki soków. Wołowina, cebula, boczek i 1/2 szklanki soków do kuchenki. Wymieszać z fasolką po pieczeniu. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować od 40 do 50 minut lub do całkowitego ogrzania.