Slow-Cooker Barbecue fasola i wołowina

Slow-Cooker Barbecue fasola i wołowina
Wolno-Cooker Barbecue fasola i wołowina jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 25g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wołowe, fasolkę po piesku, sos barbecue i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Slow-Cooker Barbecue fasola i wołowina, Slow Cooker Barbecue Beans, oraz 365 dni Slow Cooking: dla Slow Cooker No Fail Barbecue Beef dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać cebulę i boczek. Top z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Polać wołowiną sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
WołowinaWołowina
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
4
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Pokroić wołowinę na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Wlać soki z kuchenki przez sitko do małej miski, rezerwując cebulę, boczek i 1/2 szklanki soków. Wołowina, cebula, boczek i 1/2 szklanki soków do kuchenki. Wymieszać z fasolką po pieczeniu. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować od 40 do 50 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
BoczekBoczek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Big Smooth Old Vine Zinfandel. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Duży gładki Zinfandel otwiera się pękającymi aromatami soczystej czarnej wiśni, jeżyn, fig i framboise. Prażony kokos, Tahitańska wanilia i nuty wędzonego koperku wydobywają się ze szkła w wyniku starzenia się amerykańskiego dębu. Jedwabiście gładka na podniebieniu ze smakami boysenberry, redukcji granatu i czerwonych porzeczek. Na środkowym podniebieniu unoszą się świeże nuty orzecha kokosowego i wanilii, które pozostawiają zrównoważone wykończenie.Połącz to wino z ulubionymi zszywkami do grilla-sugerujemy pikantne żeberka z tyłu dziecka
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn