Slow Cooker Apple Cider Duszona Wieprzowina
Slow Cooker Apple Cider duszona wieprzowina może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 756 osób. Jeśli masz szalotkę, ocet jabłkowy, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Apple Cider Pulled Pork, Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, oraz Łopatka wieprzowa duszona z jabłecznikiem i pasternakiem.
Instrukcje
Doprawić wieprzowinę solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Podsmaż wieprzowinę ze wszystkich stron w gorącym oleju, aż zbrązowieje, o 3 protokół z każdej strony.
Przełożyć wieprzowinę do wolnej kuchenki.
Zmniejszyć temperaturę stovetop do medium; gotować i mieszać szalotki i seler na patelni, aż zaczną mięknąć, 3 do 4 protokół.
Wlać ocet jabłkowy i gotować, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki, aż płyn prawie odparuje, 4 do 5 minut.
Wlać mieszankę szalotki na łopatki wieprzowe w powolnej kuchence.
Dodaj jabłecznik, ząbki czosnku i liść laurowy. Przykryć, Ustaw powolną kuchenkę na niską, i gotować, aż do przetargu widłowego, ale nie rozpada się, o 6 godzin. Obrócić wieprzowinę co 1 do 2 godzin.
Pieczeń wieprzową wyjąć na talerz i przykryć luźno folią.
Pozostałą ciecz z powolnej kuchenki wlać przez sitko o drobnej siatce do dużego rondla; umieścić na dużym ogniu. Odrzuć liść laurowy i inne ciała stałe. Doprowadzić mieszaninę sosu do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować, odtłuszczanie tłuszczu z góry, aż zmniejszy się do 1/4 oryginalnej objętości, o 10 protokół.
Zdjąć sos z ognia i wymieszać z musztardą Dijon i pieprzem cayenne. Powoli ubij na zimnym maśle, aż do włączenia.
Posypać świeżymi ziołami i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Wieprzowinę pokroić w plastry o grubości 1/4 i podawać z sosem wylanym na wierzch.